Workshop foam pruiken maken

Foam, een geweldig product om pruiken van te maken. Een foam pruik is comfortabel om te dragen, heel licht, kleurecht en waterproof.
Tijdens de workshop werken we vanuit een basismodel, dit basismodel verzorg ik voor jullie. Wel maken we deze op maat tijdens de workshop
Daarnaast gaan we werken met kant-en-klare repen foam van 1 en 2 cm. Deze zijn machinaal gesneden en dus mooi recht. Door te werken met deze foam repen, heb je alle tijd om aan je ontwerp te werken.

Ieder kan een pruik in kleuren naar wens maken. Heb je een voorkeur voor een specifieke kleur en weet je dit vooraf. Geef dit dan graag door, dan weet ik zeker dat iedereen voldoende materialen tot zijn/haar beschikking heeft. De foam repen zullen we daarna door verhitting vormgeven en verwerken op de basis van de pruik.
Op internet zijn foto's te vinden van de meest geweldige pruiken. Een pruik maken is arbeidsintensief. Ieder krulletje en vormpje moet je eerst maken door de foam te verwarmen. Wil je zo'n speciaal ontwerp maken dan kost dat gewoon meer tijd.
   
Tijdens de workshops van CreatiekUniek gaan we daarom uit van de basismodellen die CreatiekUniek op de website heeft staan (gemaild of geappt heeft). Natuurlijk kun je daar met andere decoratie of kleurgebruik je eigen ontwerp van maken. Heb je iets anders op het oog, informeer dan vooraf of dit mogelijk is binnen het tijdsbestek van 4 uur.

CreatiekUniek verzorgt alle materialen incl. decoratie. Wil je gebruik maken van een boa in je pruik, dan dien je deze zelf mee te nemen.
 


Locatie

Al onze workshops worden gegeven in  mijn fjine atelier. Wil je een workshop op locatie, dan kom ik ook graag naar je toe.

Kosten
Workshop foampruik maken €44.95.

Groepsgrootte
Minimaal 4 personen maximaal 6 personen. 
Wil je met minder personen deelnemen, dan ben je welkom bij een open atelier!

Bezig met laden...
visibility

Workshop foam pruik maken

44,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.