CUOIO BLOG DE CUOIO SIERADEN

WAT IS CUOIO?
Cuoio is een serie producten die ontwikkeld in Nederland. Het materiaal van deze artikelen is van zeer hoogwaardige kwaliteit, namelijk het mooiste Europese Designer Quality (DQ) leer. Dit is eerste klas Florentijns leer, uit leerland Italië.

VARIATIES
De Cuoio serie bestaat uit verschillende armbanden voor vrouwen en kinderen. Verder zijn er ook Cuoio sleutelhangers voor een stoer en trendy accessoire. De vrouwen Cuoio armbanden zijn beschikbaar in 8 mm als enkele of dubbele armband.
De kinder Cuoio armbanden beschikbaar in 8 mm en hebben deze vanzelfsprekend een kleinere maat dan de vrouwen 8 mm armband, zodat ze goed om kinderpolsen passen. De kinderarmbanden zijn beschikbaar in veel leuke, felle kleuren, maar natuurlijk ook een paar neutrale kleuren.

KLEUREN EN BEWERKINGEN
De Cuoio armbanden en sleutelhangers zijn beschikbaar in ontzettend veel kleuren en verschillende bewerkingen. Je zult felle, opvallende kleuren tegenkomen maar ook neutrale kleuren die goed passen bij het natuurlijke voorkomen van het materiaal. Ook bij de kindercollectie hebben we gekozen voor een kleiner assortiment met juist wat meer felle kleuren, omdat deze juist goed bij kinderen passen. Tot slot maken we ook gebruik van verschillende bewerkingen, zoals metallic bewerkingen, holographic bewerkingen en verschillende animal bewerkingen, zoals snake skin en panther skin. Er is iets voor iedereen!

SCHUIVERS EN CABOCHONS
Op het leer passen speciale Cuoio schuivers van Europees DQ metaal. Hiermee kun je de Cuoio armbanden helemaal naar smaak personaliseren. Op de DQ metalen schuiver settingen passen cabochons van Polaris
Elements. Hiernaast zijn er nog veel meer cabochons om uit te kiezen, zoals houten cabochons, DQ leren, faux fur en metalen cabochons. De schuiver settingen van DQ metaal zijn verkrijgbaar in verschillende designs en in 3 verschillende platings. Kortom, genoeg keus om gemakkelijk een super hippe Cuoio armband te maken!

CADEAU
Dat de Cuoio serie perfect kan dienen als cadeautje hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen. Er zijn verschillende manieren om een Cuoio armband cadeau te doen. Zo kun je de armband geven, in combinatie met verschillende schuivers met cabochons. Of stel een DIY pakketje samen met een Cuoio armband, sleutelhanger, diverse cabochons, schuivers en sieradenlijm.

KIES EN MIX

Stel zelf een CUOIO armband samen
Armband enkel leer €9.95
Armband dubbel leer €12.50 Slider met 12mm cabochon €2.50 Slider ster of hart €1.50
Stel zelf een CUOIO sleutelhanger samen
Sleutelhanger leer €9.95
Slider met 20mm cabochon €2.95

 
  Wilma van Son     09-03-2021 21:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.