Workshops


We verzorgen creatieve workshops voor groepen vanaf 6 personen tot....personen, aan huis of op locatie. De datum en tijd worden natuurlijk in overleg bepaald. De duur van de workshops varieert van 1 tot maximaal 3 uur.

Tijdens de workshop krijg je een korte uitleg over het product dat we gaan maken. En daarna ga je gelijk aan de slag!

Voorbeelden en prijzen kun je vinden in de categorie workshops.

Wil je een workshop op locatie? CreatiekUniek heeft diverse locaties beschikbaar. Maar mocht u zelf een geschikte locatie hebben, dan kan dat ook.


De workshops aan huis worden gegeven in een straal van 20km rond Eersel. Woont u verder weg, dan vragen we een reiskostenvergoeding van €0.19 per km voor de overige kilometers.

Heb je interesse en/of vragen dan hoor ik dat graag!


 
 

Aanbod workshops

Sieradenparty

Een gezellige avond met vrienden, familie, buren, collega's, kennissen en heel veel leuke fashion accessoires zoals sieraden en haaraccesoires etc.

Lijkt jou dat ook zo gezellig? Wordt dan gastvrouw en organiseer een sieradenparty. Bij een sieradenparty kom ik met een ruime collectie (handgemaakte) sieraden en accessoires naar je toe. Een sieradenparty geven is gratis, sterker nog, je wordt er voor beloond. Je mag voor 10% van de omzet van de sieradenparty aan gratis sieraden en accessoires uit zoeken.

Dus als er op de sieradenparty voor bijvoorbeeld €300.00 wordt verkocht, dan mag je als gastvrouw voor €30.00 aan sieraden en accessoires uitzoeken.

We verzorgen sieradenparty's vanaf 6 personen op een datum naar keuze. Ook de tijd wordt in overleg afgesproken.

Op de sieradenparty wordt er een korte presentatie gegeven over de producten, waarna de gasten alles vrijblijvend kunnen bekijken en eventueel passen. Als er wat moois bij zit, kan dit na contante betaling direct worden meegenomen. Er kunnen ook artikelen besteld worden die op maat gemaakt worden. Van de meeste artikelen heb ik er één op vooraad, zodat ik een breed en wisselend assortiment kan aanbieden.


Heb je interesse en/of vragen dan hoor ik dat graag!